Εγγύηση Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (ισχύει μόνο για προίόντα που πωλόυνται ,όχι για τις ενοικιάσεις συσκευών).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@e-pipila.gr ή τηλεφωνήστε στο +30 2102778310

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που επιστρέψετε το θήλαστρο που έχετε ενοικιάσει νωρίτερα από το συμφωνηθέν ,επιβαρύνεστε με 3€ την κάθε μέρα για τα θήλαστρα και 0,50€ την κάθε μέρα για τους βρεφοζυγούς.Σαν χρόνος επιστροφής ορίζεται η μέρα που έχει περάσει μέχρι την ημερομηνία που θα έρθει η συσκευή πίσω στην οδό Ψαρών 25 Νέα Ιωνία,.Από το ποσό που έχετε πληρώσει για το ενοίκιο της συσκευής κρατάμε το ποσό που προκύπτει ανάλογα με το χρ'ονο που έχει περάσει και αν προκύπτει πιστωτικό ποσό είτε ψωνίζετε κάτι από το e-pipila.gr ή εξαργυρώνετε το ποσό που έχει προκύψει αν η αναγγελία γίνει ανάμεσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει η νομοθεσία.Τυχόν ποσά που έχετε πληρώσει για μεταφορικά και αναλώσιμα δεν εκπίπτουν από το ποσό της πίστωσης. Ο πελάτης επιβαρύνετε τα έξοδα της παράδοσης και της επιστροφής της συσκευής . Τέλος αν η αναγγελία πρόωρης επιστροφής γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 10 ημερών τότε επιβαρύνεστε και επιπλέον 15€ για τα έξοδα φακέλου

Διάφορα

  1. Ευθύνη της εταιρείας μας: Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας εντός του χρονικού περιθωρίου που ορίζει η Νομοθεσία.
  2. Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτου: Η εταιρεία μας προωθεί τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών καρτών, στο σύστημα EUROBANK. Η εταιρεία για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, δεν αποθηκεύει / διατηρεί καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα στους διακομιστές του. Οποιαδήποτε μή εξουσιοδοτημένη / δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, διέπεται από τους όρους συναλλαγής τη EUROBANK αντίστοιχα.
  3. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.e-pipila.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.