Όροι Χρήσης

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα!
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν!
Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ, θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, ή να μας στείλετε email.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το www.e-pipila.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου αλλά διατηρεί και φυσικό κατάστημα που εδρεύει στην Αθήνα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η εταιρεία μας προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα της EUROBANK. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Οι τιμές λιανικής δίπλα από κάθε προϊόν που αναγράφονται περιλαμβάνουν και το ΦΠΑ.
Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΕΝΟΙΚΟΙΑΣΗ ΒΡΕΦΟΖΥΓΩΝ
Σε περίπτωση που επιστρέψετε το θήλαστρο που έχετε ενοικιάσει νωρίτερα από το συμφωνηθέν ,επιβαρύνεστε με 3€ την κάθε μέρα για τα θήλαστρα και 0,50€ την κάθε μέρα για τους βρεφοζυγούς.Σαν χρόνος επιστροφής ορίζεται η μέρα που έχει περάσει μέχρι την ημερομηνία που θα έρθει η συσκευή πίσω στην οδό Ψαρών 25 Νέα Ιωνία,.Από το ποσό που έχετε πληρώσει για το ενοίκιο της συσκευής κρατάμε το ποσό που προκύπτει ανάλογα με το χρ'ονο που έχει περάσει και αν προκύπτει πιστωτικό ποσό είτε ψωνίζετε κάτι απο το e-pipila.gr ή εξαργυρώνετε το ποσό που έχει προκύψει αν η αναγγελία γίνει ανάμεσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει η νομοθεσία.Τυχόν ποσά που έχετε πληρώσει για μεταφορικά και αναλώσιμα δεν εκπίπτουν από το ποσό της πίστωσης. Ο πελάτης επιβαρύνετε τα έξοδα της επιστροφής της συσκευής. Τέλος αν η αναγγελία πρόωρης επιστροφής γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 5 ημερών τότε επιβαρύνεστε και επιπλέον 10€ για τα έξοδα φακέλου..